Showbiz

#ember #premiera #bill murray #martin landau

"Ember - Orasul din adancuri" - de vineri pe marile ecrane

Ecranizare a primului roman din seria bazata pe saga Jeannei Duprau, un bestseller international, fimul - Orasul din adancuri prezinta in premiera pe marile ecrane o experienta uluitoare, putand fi urmarit de vineri, 10 octombrie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex , Movieplex, Republica (Cluj) si Cinema City (Timisoara).

Cu o distributie de exceptie, Ember – Orasul din adancuri ii aduce in rolurile principale pe Bill Murray, Tim Robbins si Martin Landau, care de aceasta data se intrec in aventuri spectaculoase insotite de efecte speciale deosebite.

Subiectul filmului aduce in lumina reflectoarelor un oras cladit pentru a rezista 200 de ani: Ember . De generatii intregi, locuitorii sai au trait in prosperitate, intr-o lume uimitoare, plina de lumini stralucitoare. Dar in anul 241, generatorul electric, pana acum puternic, cedeaza... si marile felinare care ilumineaza orasul incep sa palpaie si sa se stinga usor. Constructorii orasului au lasat instructiuni primarilor, intr-o cutie care se deschide singura la momentul potrivit, dar din pacate, un primar corupt a aruncat cutia intr-un loc menit a ramane secret timp de secole.

Lina Mayfleet si Doon Harrow, doi adolescenti din Ember, sunt pusi in situatia de a salva orasul si pe locuitorii acestuia. Doon isi ia o sjuba in subteran, in uriasul sistem de instalatii care alimenteaza Ember cu apa si electricitate, pentru a vedea daca poate repara generatorul. Lina are o slujba simpla, de mesager, dar cand gaseste instructiunile Constructorilor, totul se complica. Ea si Doon pornesc intr-o adevarata aventura cand descopera iesirea din Ember, iar oficialii corupti si primarul tradator incearca sa ii impiedice sa salveze orasul. Curajosi, ei infrunta intunericul pentru a-i ajuta pe Emberiti sa evadeze din orasul muribund si ii conduc spre alta lume.

Urmareste trailerul filmului Ember - Orasul din adancuri.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea