Showbiz

#ricky martin #sfaturi parintesti #elton john

Elton John primeste sfaturi parintesti de la Ricky Martin

Ricky Martin s-a gandit sa dea cateva sfaturi parintesti lui Elton John si lui David Furnish, partenerul sau de viata, care au devenit parinti chiar de Craciun, cu ajutorul unei mame surogat.

Ricky Martin, care si-a recunoscut homosexualitatea in urma cu cateva luni, este tatal a doi gemeni, adusi pe lume tot de o mama surogat, in 2008.

Ricky i-a transmis lui Elton John ca meseria de parinte este cea mai frumoasa, insa necesita multa rabdare.

“Viata ti se schimba! Bebelusii te trezesc din doua in doua ore. La 7.00 dimineata esti in picioare. Eu unul nu am fost niciodata pasare de noapte, dar acum stau treaz, lucrez si ma ocup de copii. In fiecare zi se intampla ceva diferit. Matteo si Valentino se iau mereu de mine, dar fac fata. Sunt senzational", a povestit Ricky Martin.

Zilele trecute, Elton John  si david furnish au pus capat speculatiilor cu privire la identitatea baielului lor, Zachary . Cei doi au declarat nu se stie exact cine este tatal biologic al lui Zachary, dat fiind ca pentru conceperea copilului s-au amestecat esantioanele de sperma prelevata de la amandoi.

“Amandoi am contribuit. Momentan, nu stim cine este tatal biologic. Il privim zilnic si credem ca are nasul lui Elton si mainile mele`, a declarat David Furnish.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea