Showbiz

#elton john #sida #pop #muzica

Elton John ar vrea sa adopte un copil din Ucraina

Elton John si partenerul sau de viata, David Furnish , au declarat ca ar vrea sa adopte un baietel din Ucraina, tara in care acestia se afla pentru moment in vederea sustinerii unor concerte in cadrul unei campanii anti SIDA, anunta presa internationala.

Dupa ce a interpretat piesa Circle of Life pentru copiii de la un orfelinat din estul Ucrainei, unde sunt plasati orfanii ramasi fara parinti din cauza SIDA, Elton John a intrat intr-un contact direct cu acestia. Printre altele, artistul a tinut pe genunchi un baietel in varsta de 14 luni pe nume Lev despre care a declarat ca si-ar dori sa-l adopte.

"David si cu mine vorbim mereu despre adoptie. (…) David si-a dorit intotdeauna sa adopte, iar eu am refuzat mereu, pentru ca am 62 de ani si pentru ca eu calatoresc mult si am viata pe care o am, astfel incat nu ar fi cinstit pentru copil. (…) Dar, dupa ce l-am vazut pe Lev astazi, mi-ar placea sa il adopt. Nu stiu cum vom face, dar mi-a furat inima. Si i-a furat inima lui David si ar fi minunat sa avem un camin", a declarat Elton John.

Elton John se afla in vizita in Ucraina in numele fundatiei sale anti SIDA. In 2007, aceasta a mai sustinut un concert gratuit pentru promovarea luptei anti SIDA in piata principala din Kiev.

Ucraina are una dintre cele mai mari rate de imbolnaviri de SIDA din Europa.

Elton John-Sacrifice

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea