Showbiz

#ellen page #lesbiana #pelicula #juno #laurel hester

Ellen Page - in rol de lesbiana

Tanara actrita Ellen Page , nominalizata in 2008 la premiul Oscar pentru “cea mai buna actrita” pentru rolul din filmul Juno , va juca intr-un nou film cu subiect controversat, anunta site-ul Defamer.com.

Page va juca rolul unei lesbiene intr-un film bazat pe o poveste reala. Actrita, care in 2007 a intrat in pielea unei adolescente insarcinate, va detine un rol principal intr-o pelicula despre Laurel Hester , o politista din New Jersey, bolnava de cancer.

Hester, suferind de cancer in faza terminala, s-a luptat pentru ca partenera sa de viata sa primeasca o pensie din partea statului american dupa moartea sa. In film, Ellen Page va fi Stacie, partenera de viata a politistei Laurel Hester. Deocamdata nu se cunosc detalii despre productia filmului,

Urmareste trailerul filmului Juno care i-a adus celebritatea si o nominalizare la Oscar lui Ellen Page.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea