Showbiz

#elizabeth taylor #mickael jackson #cinema #hollywood #muzica

Elizabeth Taylor vrea sa fie inmormantata langa Michael Jackson

Elizabeth Taylor vrea sa fie inmormantata langa Michael Jackson, anunta femalefirst.co.uk.

Actrita in varsta de 77 ani a fost foarte apropiata de Regele Pop si isi doreste foarte mult sa-si gaseasca odihna langa Michael, in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

„Dupa ce a vizitat capela in care se gaseste trupul neinsufletit al artistului si a vazut cum este aranjata aceasta cu replici ale muncii lui Michelangelo si ferestre de sticla atent lucrate, Elizabeth le-a spus mai tarziu prietenilor, `Am simtit o liniste sufleteasca acolo pe care n-am experimentat-o demult’”, a declarat o sursa pentru revista National Enquirer .

Astfel ca, artista s-a hotarat sa se intereseze pentru un loc de veci langa Regele Pop, decedat pe 25 iunie din cauza unei intoxicatii cu Propofol.

Elizabeth Taylor, care se afla in scaun cu rotile din cauza unei probleme la coloana, nu a putut ajunge la funeraliile lui Michael din iulie, fiind prea coplesita de durere.

„Am fost rugata sa vorbesc la Staples Center. Nu am fost in stare sa ma duc, nu garantam ca puteam sa rostesc vreun cuvant”, si-a motivat pe atunci Elizabeth Taylor decizia de a lipsi de la inmormantare.

Insa, imediat ce a aflat de moartea sa, actrita a lansat o declaratie emotionanta in memoria Regelui Pop: „L-am iubit pe Michael Jackson din tot sufletul si nu-mi pot imagina viata fara el. Aveam atat de multe lucruri in comun si aveam parte de multa distractie. Va dainui in inima mea pentru totdeauna, desi stiu ca nu este suficient. Ma simt atat de golita pe interior. Nu cred ca cineva poate sa inteleaga cat de mult ne-am iubit. A fost cea mai pura dragoste pe care am simtit-o vreodata.”

Imagini de la inmormantarea lui Michael Jackson

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea