Showbiz

#debut #george dorobantu #tiff #elevator

"Elevator" ruleaza in Club Fabrica

Lungmetrajul independent Elevator a primit anul acesta Premiul pentru debut in filmul romanesc la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF). Filmul a mai fost selectat la International Film Festival of Uruguay, Festivalul International al Producatorilor de Film Independenti (Romania), Auburn Film Festival (Australia), si Fresh Film Fest (Cehia).

Filmul spune povestea a doi adolescenti, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de lume pentru un timp si incearca o escapada romantica intr-o fabrica parasita de la marginea orasului. Dar situatia devine dramatica atunci cind cei doi ramin blocati in liftul de marfa, fara semnal la telefon, fara nimeni in jur sa-i auda, fara apa si fara mincare.

Elevator este o productie low-budget, cu un scenariu scris de Gabriel Pintilei, bazat pe piesa lui de teatru omonima. Din distributie fac parte Cristi Petrescu, Iulia Verdes, iar regia este semnata de debutantul george dorobantu.

Elevator va avea premiera pentru publicul bucurestean joi, 31 iulie, ora 19:00, la Club Fabrica (str. 11 iunie nr. 50, intre dealul mitropoliei si Parcul Carol). Pretul biletului este 7 lei. Pentru detalii: www.elevator.ro.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea