Showbiz

#dance #pop #elena gheorghe #show #concurs #eurovision 2009 #asemanare #comparatie #ruslana #ucraina #the balkan girls

Elena Gheorghe, noua Ruslana?

Elena Gheorghe este increzatoare in fortele proprii si spera sa dea lovitura la Eurovision 2009 printr-un show de exceptie. Va fi un spectacol plin de energie in care foarte importanta este miscarea scenica, informeaza ziarul „Click!”.

“La Moscova vom fi sase fete pentru ca mesajul este ` The Balkan Girls ` si ducem mai departe acest mesaj. Vor fi niste costume speciale, tot ce inseamna show va fi original”, a explicat Elena Gheorghe.

Se pare insa ca originalitatea artistei este pusa la indoiala. Show-ul pus in scena de Elena si stilul abordat in piesa „The Balkan Girls ” aduc foarte mult cu prestatia Ruslanei, castigatoarea Eurovision-ului din 2004. Tocmai de aceea, din ce in ce mai des, reprezentanta Romania este perceputa ca fiind o copie a cantaretei din Ucraina.

“Sunt multe voci care spun ca seman cu Ruslana, altele care spun ca seman cu Elena Paparizou sau cu Kalomira. Singura asemanare este ca suntem niste femei puternice pe scena”, a precizat Elena. Un lucru este cert insa: cele doua seamana la chip si abordeaza un stil de dans destul de asemanator.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea