Showbiz

#alte-genuri #pop #muzica #sanatate #anevrism #elena carstea

Elena Carstea intr-o forma de zile mari ii canta lui Maruta

Elena Carstea se simte foarte bine dupa operatia suferita in urma cu o saptamana. Artista a cantat in direct la emisiunea lui Maruta.

"Ma simt un pic mai bine. Inca am dureri de cap si stau in pat, dar merge spre bine. Probabil ca voi mai sta cel putin o saptamana in pat. (...) Ma bucur ca m-am sculat intreaga si ca mai misc", a declarat artista.

In timpul interventiei telefonice de la Happy Hour, Elena a mai spus ca va veni in Romania cat de curand, imediat ce ii dau voie doctorii. Aceasta preconizeaza ca va ajunge in tara posibil si inainte de Sarbatorile de iarna.

Acum o saptamana, cantareata a suferit o operatie de extractie a unui anevrism cerebral . Elena a marturisit pentru Pro Tv ca este absolut socata cum oameni pe care nu-i considera apropiati precum Gigi Becali sau Viorel Paunescu au sustinut-o financiar pentru realizarea acestei interventii chirurgicale si alte persoane, in care artista isi punea de fapt toate sperantele, au tratat-o cu indiferenta .

"Ce n-am vrut sa se intample a fost sa-mi trimita mie bani vreun om sarac sau vreo pensionara. Sunt asa multi bogati in tara si eu zic ca am asa multi prieteni. Viorel Paunescu, Gigi Becali sau Joey De Alvarez sunt oameni despre care n-am crezut ca vor face acest gest. In schimb, prietenii apropiati nu s-au deranjat. A fost foarte surprinzator pentru mine", a declarat solista.

Vizibil bine dispusa si mult mai linistita ca a trecut peste aceasta grea incercare la care a fost supusa, Elena a gasit momentul sa si glumeasca pe seama declaratiei sale celebre potrivit careia barbatii sunt „mitocani”.

"Acea parere a mea despre barbati era in 1914. Oricum, mereu am spus ca barbatii sunt si ei folositori pe langa casa omului. Nu mi-au taiat din creier si portiunea cu simtul umorului", a glumit Elena Carstea, nerabdatoare sa ajunga la noi in tara, inainte de Craciun, cum spune ea.

Elena Carstea - Te-as numi iubire

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea