Showbiz

Elefantelul Horton este preferatul americanilor

Cel mai recent film de animatie al studiourilor Disney/ Pixar , Dr. Seuss' se afla in fruntea box office -ului american, conform site-ului BoxOfficeMojo. Productia a incasat in primele trei zile de la lansare peste 45 de milioane de dolari.

Dr. Seuss' Horton Hears a Who! spune povestea elefantelului Horton (voce Jim Carrey), care nu face decat sa viseze cat e ziua de lunga. Horton aude un strigat de ajutor venind dintr-un fir de praf ce pluteste prin vazduh. Convins ca exista viata pe acel fir de praf, Horton este hotarat sa le sara in ajutor micutilor in primejdie, desi toti prietenii lui cred ca si-a pierdut mintile.

Pe locul al doilea in box-office-ul de peste ocean se afla povestea epica 10,000 B.C., care a avut incasari de 16,4 milioane de dolari. Filmul de actiune Never Back Down s-a clasat pe locul al treilea cu incasari de 8,6 milioane de dolari. Comedia College Road Trip, cu Martin Lawrence in rolul principal, a coborat pe locul patru – 7,8 milioane de dolari.Un alt film de actiune , Vantage Point ocupa locul cinci, cu incasari de 5,4 milioane de dolari.

TrailerDr. Seuss' Horton Hears a Who!


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea