Showbiz

#club fabrica #3 decembrie 2008 #antipanica #album #el negro #concert #lansare #reggae #alte-genuri

El Negro - lansare pe ritmuri reggae pe 3 decembrie


Trupa El Negro isi lanseaza “ Antipanica “, cel de-al 4-lea album din cariera pe data 3 decembrie, in Club Fabrica din Bucuresti, la ora 21.00. Pretul unui bilet este 20 de lei.

El Negro pregateste un super show reggae, intr-o formula de 10 muzicieni. Invitat speciali vor fi DJ-ul si MC-ul elvetian Selecta B si Ranking Sound, cel care se va ocupa de partea de efecte vizuale.

De pe noul album El Negro a fost extras un prin single intitulat “Lasa”, al carui videoclip ruleaza deja pe posturile TV muzicale romanesti. Sub regia lui Catalin Bugean, imaginea lui Adrian Paduretu si talentul lui Marius Manole , cu muzica, dans, baloane de sapun si un nou membru adoptat de trupa, cainele Negro, baietii au petrecut ore in sir pe platourile de filmare de la Castel Film.

Videoclipul ne arata o lume dezmortita, in care creatorii de antipanica, adica trupa, vin si intrerup mersul normal al lucrurilor din centrul unei strazi aglomerate, schimbandu-le drumul oamenilor catre alta destinatie in care cuvantul de ordine este relaxarea.

Urmareste videoclipul piesei " Lasa-ma "

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea