Showbiz

#film #noul conan #jason momoa

El este noul Conan!

Producatorii de la Lionsgate Film l-au gasit, in sfarsit, pe noul Conan . Celebrului personaj va fi interpretat de Jason Momoa ( foto ), cunoscut pentru rolurile din "Baywatch" si "Stargate: Atlantis", scrie Deadline Hollywood.

Pentru rolul lui Conan fusesera vehiculate pana recent mai multe nume, favoritii fiind Kellan Lutz (Twilight) si Jared Padalecki din serialul TV Supernatural. Producatorii l-au ales insa pe Momoa, infatisarea sa fiind apropiata de cea a personajului facut celebru in anii ’80 de Arnold Schwarzenegger.

Pe langa Jason Momoa, in film va juca si Mickey Rourke in rolul tatalui lui Conan, Corin. Actorul din The Wrestler se afla in negocieri avansate cu producatorii.

Noul film il va avea in prim plan pe Conan the Cimmerian si aventurile sale pe continentul Hyboria. Filmarile vor demara pe 15 martie in Bulgaria, iar regia ii va apartine lui Marcus Nispel.

Jason Momoa este cunoscut mai ales datorita rolului Ronon Dex din serialul SF Stargate: Atlantis in care a jucat din 2004 pana in 2009.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea