Showbiz

#edward norton #barack obama #documentar #presedinte #hbo #campanie

Edward Norton face un documentar despre Obama

Impresionate si surprinse de victoria democratului Barack Obama la alegerile prezidentiale din SUA, vedetele de peste ocean s-au gandit imediat sa realizeze un documentar despre ascensiunea fulminanta a politicianului la Casa Alba. Producatorul documentarului va fi actorul Edward Norton , anunta Variety.

El va produce filmul pentru canalul HBO , care va fi distribuitor unic. Compania de productie a lui Norton s-a aratat interesata de campania lui Obama inca din 2006, cand a realizat un documentar despre evolutia politicianului.

Regizorii Rice si Alicia Sams au inceput sa-l filmeze pe Obama inca dinaintea lansarii campaniei prezidentiale si au continuat sa-l filmeze pana la desemnarea sa ca presedinte al SUA in aceasta saptamana in urma unui vot istoric. Barack Obama a devenit primul presedinte de culoare al SUA.

“Cursa istorica a senatorului Obama pentru Casa Alba a constituit un cadru perfect pentru ca filmul nostru sa arate pulsul adevarat al tarii, in acest moment crucial din istoria noastra", a declarat Edward Norton, care va realiza acest proiect impreuna cu Stuart Blumberg si Bill Migliore.

Pe Edward Norton il veti putea vedea in curand si in cinematografele de la noi in drama Pride and Glory, unde joaca alaturi de Colin Farrell. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea