Showbiz

#inna #bate #surpriza #single #label #superhit #stereo love #edward maya

Edward Maya o bate pe Inna cu "Stereo Love"!

Edward Maya da lovitura! Anul 2009 il aduce pe celebrul artist si producator in lumina reflectoarelor din intreaga lume.

Primul sau single “ Stereo Love ” este cea mai mare surpriza din industria muzicala romaneasca, reusind sa atraga cu adevarat atentia asupra acestei piete muzicale. Incredibilul succes al hit-ului “Stereo Love” este tradus prin concerte in toata lumea, precum si prin situarea pe primele locuri in clasamentele internationale.

“Stereo love” are la activ primul loc in materie de vanzari pe ITunes in Franta, locul intai in clasamentele radio din Rusia, Italia, Olanda, locul doi in clasamentul radio din Franta.

Pana in acest moment, superhit -ul “Stereo love” este licentiat de catre Cat Music la cele mai puternice label-uri din tari precum Rusia, Comunitatea Statelor Independente, Italia, San Marino, Vatican, Bulgaria, Franta, Benelux, Portugalia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Islanda, Africa de Sud, America de Nord, Centrala si de Sud, Anglia, Germania, Austria, Elvetia, Polonia, Spania, fiind piesa cu cea mai mare raspandire internationala din Romania.

Edward Maya feat. Vika Jigulina - "Stereo Love"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea