Showbiz

Eddie Murphy revine in "Beverly Hills Cop 4"

Dupa ce Hollywodd-ul a reinviat cu succes franciza Indiana Jones , se pare ca si alte filme vor urma aceeasi cale. Compania Paramount a decis sa reia seria Beverly Hills , planuind un al patrulea film.

Eddie Murphy, cel care a detinut rolul principal si in primele trei productii din seria Beverly Hills Cop , va intra din nou in pielea detectivului Axel Foley, iar Brett Ratner se afla in necogieri pentru a regiza noul film de actiune . Compania planuieste sa inceapa filmarile la Beverly Hills Cop 4 in 2009, astfel incat pelicula sa fie lansata in vara lui 2010.

Primul film al seriei a fost lansat in 1984 si dupa ce a incasat peste 300 de milioane de dolari, producatorii au decis sa realizeze doua continuari, ultima in 1994. Actorul Eddie Murphy, care in prezent lucreaza la filmul lui Brian Robbins, A Thousand Words, a fost incantat sa-si reia rolul care l-a facut celebru. Pe Murphy il veti putea vedea in curand pe marile ecranein comedia Meet Dave, care va avea prmiera in iulie anul acesta.

Regizorul Brett Ratner, cunoscut pentru filme precum Rush Hour si X-Men: The Last Stand, este implicat in proiectul biografic despre viata lui Hugh Hefner , creatorul imperiului Playboy.

Trailer Meet Dave


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea