Showbiz

#andrew garfield #film #spider-man

E oficial! Andrew Garfield este noul Spider-Man

Dupa mai multe saptamani de zvonuri si liste intregi de nume de actori vehiculate pentru Spider-Man 4 , cei de la Columbia Pictures au ales in final interpretul supereroului in persoana lui Andrew Garfield , anunta aceshowbiz.com.

“Desi numele sau nu este cunoscut de toata lumea, cei care stiu munca acestui tanar actor sunt familiarizati cu talentul sau. Este o combinatie rara de inteligenta, umor si sensibilitate”, a spus Marc Webb, regizorul lui Spider-Man 4, despre Garfield. “Va veti indragosti de Andrew Garfield in rolul lui Peter Parker ", a adaugat regizorul intr-un comunicat de presa.

Andrew Garfield a mai jucat in filme precum Lions for Lambs si The Imaginarium of Doctor Parnassus, iar in 2010 il vom vedea in drama Never Let Me Go si productia biografica The Social Network. Pentru rolul din noul film Spider-Man, Garfield (27 de ani) a concurat cu actori mult mai tineri decat el (Jamie Bell, Josh Hutcherson, Logan Lerman, Aaron Johnson ).

Spider-Man 4 va fi un reboot al francizei, filmul regizat de Marc Webb urmarind aventurile lui Peter Parker/Spider-Man in anii de liceu. Andrew Garfield va incepe imediat pregatirile pentru rol, iar filmarile vor demara in vara aceasta. Data de lansare a fost stabilita pentru 3 iunie 2011. Scenariul este semnat de James Vanderbilt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea