Showbiz

#robert pattinson #cariera #actorie #musica #twilight

Dupa "Twilight", Robert Pattinson da filmele pe muzica?

Robert Pattinson , starul recentei productii cu vampiri – Twilight , nu este ingrijorat daca nu va mai avea oferte de a juca in filme, pentru ca s-ar reorienta fericit spre o cariera in muzica, scrie contactmusic.com.

Tanarul actor britanic a urmat cursuri de teatru la Londra si a devenit cunoscut dupa ce a jucat rolul Cedric Diggory in doua filme din seria Harry Potter. Acum Pattinson se gandeste sa-si schimbe cariera si sa treaca la muzica.

"Muzica este planul de rezerva, daca nu voi reusi ca actor. Imi place sa am mai multe optiuni in cariera”, a spus Pattinson intr-un interviu acordat cotidianului Los Angeles Times.

Doua melodii compuse de Robert Pattinson sunt incluse pe coloana sonora a filmului Twilight, insa actorul sustine ca nu a incercat sa faca bani imbinand muzica si actoria . “De asta mi-era frica. Desi poate pare ca vreau sa ma lansez in muzica, nu incerc sa fac asta. Nici nu intentionez sa scot vreun videoclip in viitorul apropiat”, a explicat actorul de 22 de ani.

Productia Twilight va avea premiera in Romania pe 23 ianuarie. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea