Showbiz

#berlin #festivalului de film #competitia #film romanesc

Dupa 17 ani, un film romanesc intra in competitia Festivalului de film de la Berlin

" ", lungmetrajul de debut al lui Florin Serban , produs de Catalin si Daniel Mitulescu, a fost selectionat in Competitia Oficiala a Festivalului de Film de la Berlin de anul acesta, anunta un comunicat de presa.

este una dintre cele mai importante competitii mondiale din industria cinematografica, in care un regizor roman nu a mai fost prezent de 17 ani. Lungmetrajul produs de Strada Film concureaza cu alte 26 de productii internationale, printre care , fluier spune povestea lui Silviu ( George Pistereanu ), care dupa patru ani petrecuti intr-un penitenciar pe malul Dunarii, a avansat in ierarhia de dormitor, devenind Jupan. Cu doua saptamani inainte de eliberare, primeste o vizita neasteptata. El afla ca lui s-a intors acasa dupa mult timp din Italia si vrea sa il ia pe fratele lui mai mic. Silviu are cinci zile sa gaseasca o solutie. Cele cinci zile devin o eternitate cand Silviu se indragosteste de o studenta la Sociologie, Ana ( Ada Condeescu ), venita in practica la penitenciar.

" Eu cand vreau sa fluier, fluier este un film despre adolescenta si dragoste”, spune regizorul Florin Serban. „Este povestea unui pusti aflat intr-o situatie limita, un pusti care vrea sa iubeasca, vrea sa isi faca datoria", a adaugat cineastul roman.

Eu cand vreau sa fluier , fluier este scris de .

Urmareste trailerul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea