Showbiz

#duffy #pop #rock #brit awards #2009 #muzica #premii #gala #marea britanie #kings of leon #coldplay

Duffy a castigat 3 premii la BRIT Awards 2009

Duffy ( foto ), tanara revelatie a britanicilor, a dominat, cu 3 trofee, palmaresul galei "BRIT Awards". La randul ei, trupa rock, Kings of Leon , a pus mana pe 2 premii, in timp ce Coldplay a plecat acasa cu mainile goale.

Cand legendarul Tom Jones i-a inmanat si cel de-al 3-lea trofeu, pentru cel mai bun album britanic, Duffy nu a putut sa-si stapaneasca lacrimile de fericire.

De asemenea, artista a mai primit premiul pentru cea mai buna cantareata si cel pentru revelatia anului. „ Rockferry ”, albumul de debut al acesteia i-a adus si producatorului sau un premiu BRIT.

Kings of Leon, trupa rock care se bucura de mai mult succes in Marea Britanie si Australia, decat in tara de origine, SUA, a castigat premiile pentru cel mai bun grup si cel mai bun album strain.

Premiul pentru cel mai bun grup britanic i-a reveni celor de la Elbow, in defavoarea marilor favoriti de la Coldplay.

La gala premiilor BRIT 2009 au participat o multime de nume celebre din lumea muzicii, de la Katy Perry si Girls Aloud la legendarii Iron Maiden si U2.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea