Showbiz

#cinema #film #festival #toronto #drew barrymore

Drew Barrymore - laudata ca regizoare

Drew Barrymore a primit laude de la jurnalistii aflati la Festivalul de Film de la Toronto unde s-a proiectat si pelicula " Whip It !", regizata de actrita americana, informeaza presa internationala.

Printre elogiile pe care Drew Barrymore le-a primit in urma proiectiei primului sau film in calitate de regizor, au fost remarcabil, amuzant, plin de suflet si altele din care reiese ca productia Whip It! va fi apreciata atat de public , cat si de profesionistii cinematografiei.

Filmul se desfasoara intr-un cadru neobisnuit - lumea competitiilor feminine de patine cu rotile - unde o tanara draguta se integreaza pe ascuns din nevoia de a nu o dezamagi pe mama sa care are alte planuri pentru viitorul fiicei sale.

"Jocul este fara greseala, ceea ce dovedeste inca o data ca vorba aceea, ca actorii deveniti regizori sunt foarte atenti la intepretarile din filmele lor, este foarte adevarata. Barrymore si juliette lewis sunt si ele excelente", comenteaza jurnalistii de la Reuters.

De asemenea, aceiasi jurnalisti au mai adaugat ca filmul nu este deloc lipsit de clisee , dar este si foarte proaspat, "prospetimea lui venind din faptul ca le permite fetelor sa faca pe ecran ceea ce pana acum doar baietii aveau voie".

Whip It! le are ca protagoniste pe Ellen Page, cunoscuta pentru rolul din pelicula Juno, Drew Barrymore si Juliette Lewis.

Urmareste trailerul filmului Whip It!:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea