Showbiz

#regie #whip it #film #drew barrymore

Drew Barrymore este mandra de filmul ei

Drew Barrymore spune ca este mandra de filmul sau, Whip It !. Ea a mai spus ca lucrul la acest film a semanat cu o simfonie, informeaza showbizspy.com.

Filmul, in care apare actrita din Juno, Ellen Page, marcheaza debutul regizoral al lui Drew Barrymore. "Imi place sa vad fete care fac ceea ce fac baietii. Imi doresc ca fetele sa fie capabile, atletice si puternice. Imi place insa sa vad si fete care se ajuta intre ele", declarat actrita.

"Pe platourile de filmare este foarte multa munca si m-am simtit ca si cum as fi condus o simfonie. Sunt foarte mandra de lucrul asta", a mai completat Drew Barrymore.

Filmul va avea premiera pe marile ecrane din SUA pe 2 octombrie.

Drew Barrymore, in varsta de 34 de ani, a declarat recent ca nu se grabeste sa se aseze la casa ei. "Dragostea este pe locul doi acum pentru mine. Am petrecut mult timp cautand iubirea. In ultimii ani insa, viata mea nu inseamna numai asta. Ma simt foarte eliberata", a spus actrita.

Urmareste trailerul filmului Whip It:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea