Showbiz

#film #adaptare #peter weir #dragos bucur

Dragos Bucur si Alexandru Potocean - in filmul lui Peter Weir

Actorii Dragos Bucur si vor face parte din distributia noului film al regizorului . Filmul se va numi si este o adaptare cinematografica a cartii autobiografice The Long Walk: The True Story of a Trek to Freedom (Marsul cel lung: povestea adevarata a unei calatorii spre libertate), scrisa de Slavomir Rawicz.

Rawicz, ofiter de cavalerie polonez, a fost inchis in gulagul in 1939 si a evadat un an mai tarziu, insotit de un grup de alti sase prizonieri de nationalitati diferite. , desertul Gobi, piscurile Himalayei, Tibet si India. Filmarile vor demara in februarie 2009 in Bulgaria. Peter Weir va semna regia si scenariul si va fi si unul din producatorii peliculei.

Weir a fost nominalizat la Oscar de sase ori pentru filme precum Witness, Dead Poets Society sau The Truman Show. Cea mai recenta productia care ii poarta semnatura regizorala este Master and Commander: La capatul Pamantului, cu Russell Crowe in rolul principal. Filmul a primit doua nominalizari la Oscar: pentru cea mai buna regie si cel mai bun film.

Urmareste trailerul filmului Master and Commander: La capatul Pamantului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea