Showbiz

#larry king #emisiune #interviu #klein #sedativ #anestezic #demerol #michael jackson

Dr. Klein: "I-am dat Demerol lui Michael"

Arnold class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/klein" title="klein">Klein , dermatologul lui Michael Jackson, recunoscut in timpul emisiunii prezentate miercuri seara de Larry King la CNN, ca i-a administrat cantaretului Demerol (un sedativ foarte puternic) de cateva ori, informeaza site-ul tmz.com.

Klein a declarat ca i-a administrat Demerol lui Michael de cateva ori pentru a-i calma durerile in urma accidentului din 1984, cand Jackson a suferit arsuri de gradul 2 si 3 in timp ce filma o reclama pentru Pepsi.

Intrebat de Larry King daca i-a prescris artistului si Diprivan (un anestezic periculos folosit doar in spital), Klein a raspuns ca nu a facut acest lucru, dar stia ca Micheal il folosea in timpul unui turneu in Germania si l-a avertizat asupra efectelor pe care le are utilizarea repetata a unui asemenea sedativ.

Doctorul Klein a mai fost chestionat de King si in legatura cu faptul ca el ar fi tatal biologic al celor doi copii mai mari ai lui Michael Jackson. Insa Klein a recunoscut doar ca a donat sperma o singura data la o institutie specializata si nu unei persoane anume.

Arnold Klein este interogat si de politia din Los Angeles alaturi de alti patru medici suspectati de familia Jackson ca i-ar fi administrat lui Michael sedative puternice.

Urmareste un fragment din show-ul lui Larry King in care a fost invitat Dr. Arnold Klein:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea