Showbiz

Dorotheea Petre si Vlad Ivanov filmeaza la Sulina pentru "Mar Nero"

Actorii Dorotheea Petre si Vlad Ivanov au inceput, duminica, la Sulina, filmarile pentru pelicula Mar Nero/Marea Neagra, in regia lui Federico Bondi , care spune povestea prieteniei dintre o batrana italianca si menajera sa din Romania.

Mar Nero, o coproductie italiano-romana-franceza, a fost filmata in mare parte la Florenta (Italia), timp de cinci saptamani, iar acum echipa de productie a filmului s-a mutat la Sulina. In Romania, filmarile vor dura o saptamana si reprezinta scenele de final ale lungmetrajului.

Filmul lui Federico Bondi se concentreaza pe relatia dintre Gemma, o vaduva in varsta din Florenta, interpretata de Ilaria Occhini, si Angela, tanara sa infirmiera , interpretata de Dorotheea Petre. Pelicula este o poveste despre intalnirea a doua singuratati, despre o relatie care culmineaza cu o calatorie la Marea Neagra, pe urmele sotului Angelei (interpretat de Vlad Ivanov), disparut in mod misterios. Din distributia filmului face parte si actrita Maia Morgenstern.

Producatoare filmului, Ada Solomon, intentioneaza sa inscrie pelicula in festivalurile internationale de film de la Sundance si Berlin de anul viitor.

Dorotheea Petre a primit un premiu de interpretare la Cannes pentru rolul din Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, iar Vlad Ivanov s-a remarcat in 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, film disitins cu Palme D'Or la Cannes 2007.

Trailer Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea