Showbiz

#film #actor #regizor #lansare #dvd #moartea domnului lazarescu #cristi puiu

Domnul Lazarescu moare si pe DVD

Filmul Moartea domnului Lazarescu , care are in palmares 50 de trofee internationale, va fi lansat si pe DVD. Lansarea va avea loc in aceasta seara de la ora 20.30, la libraria Carturesti din Strada Arthur Verona, nr. 13-15.

La eveniment vor participa Cristi Puiu (regizor), care va vorbi despre film si realizarea acestuia, precum si actori din distributie: Luminita Gheorghiu, Gabriel Spahiu , Clara Voda, Mihai Bratila, Adrian Titieni, Florin Zamfirescu, Monica BarladeanuDoru BogutaDoru Ana.
 
De asemenea, de la lansare nu va lipsi nici echipa de productie: Oleg Mutu (imagine), Andrei Butica (camera), Dana Bunescu (montaj), Oana Bujgoi-Giurgiu (director de locatii), Cristina Barbu (scenografie). 

Pachetul editie speciala, cu o serie de numai 999 bucati, va contine: primul disc - filmul   Moartea domnului Lazarescu , al doilea disc – Making of Moartea domnului Lazarescu , documentarul "13-19 iulie 1998, Craiova, azilul de batrani", precum si cartea  Moartea domnului Lazarescu vazuta de Silvana Bratu, cu fotografii in exclusivitate de pe platoul de filmare. 

 Moartea domnului Lazarescu este cel de-al doilea lung metraj al regizorului Cristi Puiu si totodata pelicula romaneasca care in 2005 a fost recompensata cu premiul ,,Un Certain Regard” la Festivalul de la Cannes .
 
Urmareste mai jos trailerul filmului Moartea domnului Lazarescu 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea