Showbiz

#conrad murray #proces #michael jackson #pop

Doctorul lui Michael - arestat si acuzat de omor involuntar

Doctorul Conrad Murray (57 de ani), fostul doctor al lui Michael Jackson, a fost pus sub acuzare luni la Los Angeles pentru omor involuntar, scrie examiner.com.

Murray s-a predat autoritatilor in cursul dupa-amiezei de luni, fiind adus de catre politisti la un tribunal din Los Angeles pentru a i se comunica oficial capetele de acuzare.

Potrivit Los Angeles Times, biroul procurorului a anuntat intr-un comunicat ca fostul medic al cantaretului este suspectat ca l-a ucis pe Michael Jackson fara premeditare . In acelasi comunicat se arata ca Murray i-a provocat moartea lui Michael actionand "fara precautie si circumspectie".

Murray a recunoscut ca i-a administrat cateva sedative puternice inainte de a muri, inclusiv propofol, care, potrivit raportului medico-legal , a fost si cauza decesului.

In cursul primei audieri, doctorul a pledat nevinovat, prin intermediul lui Ed Chernoff, avocatul sau. De asemenea,  lui Conrad Murray i s-a interzis dreptul de a profesa si totodatata i s-a fixat o cautiune de 75.000 de dolari, pe care acesta a achitat-o intre timp, fiind ulterior eliberat din inchisoare. O noua infatisare in fata instantei va avea loc pe 5 aprilie.

Potrivit cotidianului britanic The Times, daca este gasit vinovat pentru omor involuntar, Conrad Murray ar putea scapa relativ usor, codul penal american prevazand pentru aceasta infractiune o pedeapsa de doar doi pana la patru ani de inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea