Showbiz

#doru isaroiu #doamne #videoclip #single #parlament #rock #pop

"Doamne" - o ruga de iubire cantata de Parlament

Formatia Parlament revine cu „ ”, un nou single care beneficiaza si de un videoclip.  „ Doamne ” este o compozitie , pe versurile lui Sorin „Pepino” Vasile.  
 
Piesa i-a adus lui Doru si celor de laParlament numai noroc. Cu "Doamne", solistul a castigat prima editie a concursuluiBattle of Songs in urma cu doi ani. La scurt timp dupa compunerea piesei si-a unit destinul cu aleasa sa, . 

Melodia vorbeste despre cautarea autenticului, despre refuzul de surogat. Laitmotivul sau,Doamne, da-mi iubire, este o ruga sincera, o deschidere de suflet, o confesiune si o declaratie. 

Videoclipul vine dupa ce piesa a fost lucrata, reorchestrata si are deja trei variante: cea oficiala, versiune in engleza si de club. Membrii trupei si-au dorit sa pastreze stilul consacratParlament, adaugand efecte moderne, sustinute de forta chitarelor.

Filmarile au durat numai doua zile si au avut loc in Parcul Herastrau si clubul The Silver Church . Videoclipul va putea fi urmarit in scurt timp pe posturile TV de specialitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea