Showbiz

#electro

Dj Adrian Eftimie, invingator la Heineken Music Thrist

Dj-ul Adrian Eftimie a castigat competia editiei din acest an al concursului Heineken Music Thrist. "Lupta" a durat aproape 2 luni si publicul a decis ca Eftimie este cel mai in masura sa cante live la Heineken Music Thrist Opening Day, din cadrul festivalului B`estfest.

Pe langa Eftimie, in finala au mai ajuns OK Corral si Konstantin & The Angel. Dupa ce au depasit si ultima proba, aceea de a mixa in fata unui public, cei 3 dj-i au ajuns in finala.

Proba finala: un turneu prin tara

Acestia au plecat in turneul Heineken Music Thirst pentru a-si demonstra abilitatile de a mixa in fata iubitorilor de gen. Turneul a cuprins mai multe orase ale tarii, de la Mamaia, la Cluj, Iasi sau Timisioara si s-a incheiat la Bucuresti pe 21 iunie, printr-o megapetrecere la Arenele Romane.

Din cauza unor nereguli ale sistemului, organizatorii au decis, impreuna cu participantii, sa anuleze voturile on-line si sa se aleaga finalistul in functie de voturile date prin sms. Astfel, invingator a iesit Adrian Eftimie.

Heineken Music Thirst a fost initiat in 2002 si a devenit dupa 6 ani, o competitie de referinta pe piata internationala a muzicii electronice urbane. De-a lungul timpului, peste 300.000 de persoane au participat la evenimentele Heineken Music Thirst si peste 7000 de Dj s-au inscris in competitie.

Heineken Music Thrist, in Romania din 2005

In 2005, programul Heineken a debutat si in Romania. Initiativa s-a dovedit a fi un adevarat succes, castigatorul din 2005 avand sansa sa mixeze la o competitie importanta in Croatia , iar cei din 2006 colaborand chiar cu Groove Armanda.

Anul 2007 ne-a demonstrat ca Romania detine multe talente muzicale, Moonchrome fiind desemnati Global Winners la competitia internationala Heineken Music Thrist Studio in Las Vegas.

Anul 2008 este cel de-al 3-lea an in care competitia Heineken Music Thirst se adreseaza numai DJ-lor si cu abilitati de producatori.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea