Showbiz

Directia 5 si Iris, in deschiderea Cerbului de Aur

 
Spectacolul care va deschide pe 3 septembrie editia 2008 a festivalului Cerbul de Aur aduce in prim plan formatiile Iris si Directia 5, precum si 12 renumiti solisti, care vor da o interpretare noua unor piese care au facut istorie in muzica usoara romaneasca.

Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufis, Paula Seling, Gabriel Cotabita , Nicola, Laurentiu Cazan , Monica Anghel, Luminita Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel si Nico vor interpreta 20 de slagare, reorchestrate intr-o maniera originala de Iris si Directia 5, in cadrul unui spectacol extraordinar din prima seara a festivalului Cerbul de Aur, desfasurat in perioada 3-8 septembrie.

Publicul de la Brasov isi va aminti in aceasta seara de melodii precum "Deschideti poarta soarelui", "La fereastra ta", "Noapte albastra", "Un actor grabit", "Say something", "Strada ta", "Spune-mi", "Si ce daca", "Sa mori de dragoste ranita", "Dor de viata", "Natasa", "Let me try", "Pisica neagra", "Copacul", " Iti multumesc " sau "Iubirea cere pace planetara".

Vocea lui aurelian andreescu va rasuna pe scena Cerbului de Aur

De asemenea, organizatorii au pregatit un moment, in care vocea lui Aurelian Andreescu se va auzi din nou pe scena de la Brasov, acompaniat de legendarul grup Iris.

Publicul va asculta una dintre cele mai indragite piese ale regretatului artist, "Oameni". Vocea lui Aurelian Andreescu, readusa la viata de arhiva de aur a TVR, va fi sustinuta de toti ceilalti interpreti de pe scena.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc in perioada 3-8 septembrie, la Brasov. Anul acesta evenimentul se afla la cea de a 16-a editie si aniverseaza 40 de ani de la debutul sau.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea