Showbiz

#18 iunie #bilete #twilight saga #eclipse

Din 18 iunie ia-ti bilete la The Twilight Saga: Eclipse!

Surprizele pregatite pentru fanii Sagai AmurgĀ  se tin lant! Incepand de vineri, 18 iunie acestia se pot asigura ca sunt primii care vizioneaza Saga Amurg: Eclipsa, cumparandu-si din timp bilete, la cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema , Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).

Primii cumparatori vor castiga pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la campanie, unul dintre obiectele promotionale speciale puse la dispozitie de catre MediaPro Distribution. Printre sutele de premii originale Eclipsa se numara: bratari Eclipsa, brelocuri si bratari cu Jacob sau Edward, postere de film si brelocuri norocoase Wolf Pack, care pot fi castigate, in limita stocului disponibil, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cityplex (Constanta), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza).

In cea de-a treia ecranizare a celebrei serii Amurg, Eclipsa, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii. Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

Dragostea si pasiunea se contopesc cu haosul si disperarea in cel mai asteptat film al verii. mediapro distribution iti dezvaluie misterele stravechi incepand cu 2 iulie, cand are loc premiera nationala a filmului Saga Amurg: Eclipsa in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).

Trailer The Twilight Saga: Eclipse:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea