Showbiz

#michael jackson #muzica #pop

Dezvaluire-soc: Michael Jackson avea coastele rupte si urme de intepaturi

Prima autopsie facuta regelui muzicii pop, Michael Jackson, a relevat o serie de detalii dintre cele mai contradictorii. Corpul neinsufletit al cantaretului, care a decedat in noaptea dinspre joi spre vineri, prezenta coaste fracturate si urme de intepaturi de ace de seringa, potrivit The Sun.

Astfel, in urma raportului facut de legisti, coastele lui Michael erau rupte, in urma incercarilor disperate ale medicilor sositi la fata locului de a-l resuscita, dupa ce acesta a facut stop cardiac .

De asemenea, pe pieptul cantaretului au fost descoperite 4 intepaturi, dovada a incercarii medicilor de-ai reporni inima starului cu ajutorul injectiilor cu adrenalina. In plus, pe solduri, coapse si umeri, corpul neinsufletit al lui Michael era marcat cu intepaturi de seringa.

Conform acestui raport premergator, cantaretul cantarea in momentul mortii doar 50 de kilograme. Medicii legisti au confirmat faptul ca stomacul acestuia era gol, cu exceptia unei singure pastile, expediata de urgenta la un laborator, pentru efectuarea testelor toxicologice.

Pe corpul artistului au mai fost descoperite, in plus, vanatai pe genunchi, in zona tibiei si o taietura pe spate. S-a putut constata de asemenea, ca starul incepea sa cheleasca, scalpul sau prezentand mai multe zone cu par scurt.

Autopsia a fost intocmita in data de 26 iunie si a durat 3 ore. In urma acesteia s-a constat ca starul nu a suferit traumatisme severe inainte de deces. Insa, pana a determina cauza exacta a decesului, medicii legisti din Los Angeles trebuie sa efectueze testele toxicologice, neuropatologice si pulmonare. Tocmai de aceea, concluziile finale vor fi date publicitatii cel mai devreme in 6 saptamani.

Pana atunci insa, prin presa de peste ocean se zvoneste ca familia lui Michael Jackson ar fi cerut efectuarea celei de-a 2-a autopsii.

Michael Jackson, regele muzicii pop, a decedat in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 50 ani, in urma unui stop cardiac. Artistul a reprezentat o emblema pentru industria muzicala dar si un subiect de discutii prin tabloidele de profil si asta datorita stilului sau de viata excentric.

Michael Jackson - Give In To Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea