Showbiz

#dev patel. oscar #red carpet #covorul rosu #angelina jolie #slumdog millionaire

Dev Patel a amutit in fata Angelinei Jolie

Vedeta din slumdog millionaire, Dev Patel , a recunoscut ca ramas socat atunci cand a stat fata in fata cu actrita Angelina Jolie, motiv pentru care discutia dintre ei nu prea a existat, informeaza femalefirst.co.uk

"Nu l-am cunoscut pe Brad Pitt, dar am avut ocazia sa o cunosc pe Angelina Jolie, dar nu am reusit sa discut cu ea. Nu-mi aduc aminte ce mi-a spus pentru ca eram prea emotionat”, a spus actorul Dev Patel.

Colegul lui Dev din filmul Slumdog Millionaire - Madhur Mittal – a avut si el parte de intalniri jenante la Hollywood.

Mittal a declarat: “Am fost la o petrecere noaptea trecuta si din greseala am varsat vin pe Matthew Perry. Nu s-a suparat pentru ca sunt cel mai mare fan al sau.”

Intre timp, legendarul Elton John a marturisit ca este un fan urias al filmului Slumdog Millionaire – care a castigat opt premii Oscar – si este foarte mandru ca este un film britanic.

"Este un film care iti creaza un sentiment de bucurie. Nu cred ca celelalte filme care au fost nominalizate pot sa-ti ofere asa ceva”, a declarat cantaretul Elton Jhon.

Ben Stiller este alt actor care si-a marturisit simpatia pentru aceasta pelicula, in special pentru regizorul Danny Boyle. "Toate filmele lui sunt grozave. Cred ca este un regizor formidabil si il admir ca reuseste sa faca asta de ani de zile.”

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea