Showbiz

#pop

Destiny`s Child se reunesc

Celebra trupa americana Destiny`s Child a readus in prim plan problema revenirii in formula initiala, conform spuselor lui Kelly Rowland , una dintre cele 3 componente Destiny`s Child.

 

Kelly a mai precizat ca grupul, din care face parte si Beyonce Knowles si Michelle Williams , nu s-a separat niciodata.

Kelly Rowland: "Suntem la fel de apropiate ca intotdeauna" 

„Suntem la fel de apropiate ca intotdeauna, ca surorile, si s-ar putea sa facem niste proiecte impreuna, anul viitor”, a declarat aceasta pentru News of the World.

 

Albumul de final al grupului feminin, intitutat „Destiny Fulfilled” a fost lansat in 2004. De atunci fiecare membra a formatiei s-a lansat in cariere solo, ce s-au dovedit a fi unele de succes.

 

Destiny's Child a fost o trupa de fete americana de R&B si pop. Original un cvartet, a devenit in cele din urma un trio, care consta in Beyonce Knowles, Kelly Rowland, si Michelle Williams. Grupul a lansat patru albume de studio, care contin noua hituri internationale.

Destiny`s Child, cel mai bun trio al tuturor timpurilor

Comform R.I.A.A., Destiny's Child au vandut 100 de milioane de inregistrari in toata lumea, devenind cea mai de succes trupa de fete din toate timpurile. Revista Billboard a numit formatia ca fiind unul din cele mai bune trio-uri ale tuturor timpurilor.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea