Showbiz

#pop #depeche mode #album #concert #bucuresti #tour of the universe #sounds of the universe

Depeche Mode si-a lansat noul album

Depeche Mode revine pe piata muzicala cu multasteptatul album " Sounds of the Universe ", care a fost lansat ieri in intreaga lume, azi urmand sa fie lansat si in Statele Unite.

Cel de-al 12-lea album de studio al formatiei a fost inregistrat in New York si in Santa Barbara si contine 13 piese compuse de Martin Gore si Dave Gahan. Printre piesele de pe cel mai recent album se numara Jezebel, In Chains, Spacewalker sau Hole To Feed. Primul single extras este melodia Wrong.  

Cu albumul , Depeche Mode se intoarce la stilul anilor 80 care i-a consacrat. "Cel de-al 12-lea album de studio al celor de la Depeche Mode este impresionant din punct de vedere tehnic si o continuare a formei de altadata", se arata in The Independent.

Albumul combina sunetele sintetizatoarelor analogice cu efectele instrumentelor electronice de ultima generatie. "Sunt cantece despre batalii interioare si contemplare, tinzand spre un soi de spiritualism hippy, Depeche Mode inca poate suna atat de sci-fi dupa aproape 30 de ani", noteaza The Telegraph.

Noul material discografic va fi disponibil si in magazinele din Romania in zilele urmatoare. Primul single de pe album, Wrong a fost lansat inca din februarie. De asemenea, albumul poate fi ascultat si pe site-ul nme.com.

Depeche Mode in Bucuresti

Albumul Sound of the Universe va fi promovat in turneul european Tour of the Universe 2009, care va debuta pe 10 mai, in Israel si va cuprinde 28 de orase din 21 de tari. Depeche Mode va concerta si in Bucuresti, pe data de 16 mai, in Parcul Izvor . Trupa a mai sustinut un concert in Romania, pe 23 iunie 2006, pe Stadionul "Lia Manoliu" din capitala, unde a adunat peste 40.000 de fani.

Bucuresti este de altfel si prima capitala din Europa de Est in care Depeche Mode se va opri in acest turneu. Biletele la gazon A si B s-au epuizat deja, iar in reteaua magazinelor Diverta si pe myticket.ro mai pot fi gasite bilete in Gazonul C si in tribuna VIP, la preturi de 100 si respectiv 360 de lei. In deschiderea concertului vor canta trupele Ladytron si Motor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea