Showbiz

#pop

Depeche Mode, invitata sa concerteze la Iasi

Formatia britanica Depeche Mode ar putea canta din nou in Romania, in cadrul Serbarilor Iasiului, programate pentru jumatatea lunii octombrie, informeaza Mediafax.

Depeche Mode este castigatoarea sondajului online initiat pe site-ul primariei Iasiului in urma cu 2 luni. Scopul acestuia a fost stabilirea trupei preferata de ieseni pentru a concerta in oras pe 11 octombrie, in cadrul manifestarii "Iasi 600", eveniment care coincide si cu Sarbatorile Iasului.

Probleme la sistemul de votare

Initial, Depeche Mode a iesit pe locul al 2-lea, cu cateva sute de voturi, insa primaria a constatat ca prima pozitie, care a revenit trupei Scorpions , este ocupata in mod nemeritat , prin " bunavointa " unui hacker, care a accesat de 11.000 de ori intr-o singura zi numele acestei formatii.

In cursul acestei saptamani, sefii Primariei Iasului vor trimite trupei Depeche Mode invitatia de a concerta la Sarbatorile Iasului. In cazul in care aceasta trupa nu va putea onora invitatia, se va apela la serviciile formatiilor care au iesit pe urmatoarele locuri in sondajul online, respectiv U2, DJ Tiesto si Metallica .

Trupa Depeche Mode a mai concertat in Romania in 2006, in cadrul unui show sustinut pe stadionul "Lia Manoliu" din Capitala.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea