Showbiz

#pop #oldies #alte-genuri #demis roussos #conferinta de presa #bucuresti #autografe #fani #craciun #concert #romania

Demis Roussos va canta doua ore la Bucuresti (VIDEO)

Cantaretul Demis Roussos va incanta publicul roman cu un recital consistent ce se va intinde pe durata a doua ore. Roussos a dezvaluit ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Bucuresti, ca show-ul din 4 decembrie de la Sala Palatului va fi unul nostalgic, de Craciun.
 
Astfel, pe langa marile sale succese (“My Friend The Wind”, “Lovely Lady Of Arcadia ”, “Goodbye My Love Goodbye” etc), artistul va canta patru colinde si doua melodii de pe “ Demis ”, noul sau album.
 
De altfel, artistul a anuntat ca pregateste pentru 2010 un turneu de promovare al acestui disc. Demis Roussos spera ca turneul sa ajunga si in Romania. Despre “Demis” cantaretul spune ca este un album special, care se indeparteaza de sonoritatile pop cu care si-a obisnuit fanii, discul fiind o intoarcere la radacinile sale muzicale, la blues si soul.
 
Dupa incheierea conferintei de presa, Demis Roussos a sustinut o sesiune de autografe, fanii sai romani stand la coada pentru a vorbi pret de cateva secunde cu artistul si de a obtine samnatura sa pe diferite obiecte : CD-uri, fotografii, postere etc.
 
Demis Roussos isi va incepe concertul de la Bucuresti la ora 19.00. Surpriza serii este aparitia pe scena a lui Demis Roussos alaturi de un cor de copii. Organizatorii spectacolului au anuntat ca pentru concertul de la Sala Palatului au mai ramas mai putin de 100 de bilete.
 
 
Urmareste mai jos un material video cu cele mai importante momente din conferinta de presa sustinuta de Demis Roussos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea