Showbiz

#pop #alte-genuri #monden #demis roussos #5 kilograme #dieta

Demis Roussos a slabit 5 kilograme

Cantaretul grec a reusit sa slabeasca cinci kilograme printr-o dieta bazata pe alimente usoare. Acesta si-a pus in gand ca trebuie sa slabeasca pentru a avea o viata mai sanatoasa.

Dieta lui se bazeaza pe consumul de alimente cum ar fi fructele, legumele, lactatele si carnea slaba. A ales o dieta santatoasa in defavoarea dietelor aspre al caror motto este: “infometarea”. Mai exact, artistul a servit in fiecare zi trei mese principale si intre acestea, trei gustari .

Artistul a facut totusi eforturi pentru a duce la capat aceasta dieta dat fiind faptul ca ii place foarte mult sa gateasca. De altfel, el a afirmat intr-un interviu ca daca nu ar fi ales aceasta profesie – muzica, si-ar fi dorit sa se faca bucatar .

”, “Silent Night” sau “ ”.

Biletele se pot cumpara de la: Magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinele Germanos si Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti. Biletele se pot achizitiona si online, de pe www.ticketpoint.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www. vreaubilet .ro, www.calendarevenimente.ro.

Preturile biletelor difera in functie de categorie, ele impartindu-se astfel:
VIP – 250 RON
Categoria 1 – 200 RON
Categoria 2 – 175 RON
Categoria 3 – 150 RON
Categoria 4 – 120 RON
Categoria 5 – 80 RON
  
Demis Roussos - " Goodbye My Love Goodbye"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea