Showbiz

#demi moore #hollywood #cinema #relatii #ashton kutcher

Demi Moore mai vrea un copil

Demi Moore mai vrea un copil. Actrita in varsta de 46 ani, care are 3 copii impreuna cu fostul sot Bruce Willis, considera ca nu este prea batrana pentru a creste un alt copil, informeaza femalefirst.co.uk.

Mai mult de atat, vedeta a discutat foarte serios aceasta problema cu actualul sau sot, actorul Ashton Kutcher in varsta de 31 ani. Intrebata daca vrea sa-si mareasca familia in viitorul apropiat, Demi a raspuns: „De ce nu? Totul e posibil! Avem atat de multe chestii pentru care merita sa traim si binenteles a face un copil este unul dintre aceste lucruri. Sunt foarte entuziasmata de toate posibilitatile pe care mi le ofera viata alaturi de Ashton.

Demi, care este casatorita de 4 ani cu Ashton Kutcher, insista ca diferenta de varsta dintre ei nu a reprezentat niciodata o problema, fiind capabili sa faca fata diferentelor, atata timp cat au atat de multe lucruri in comun .

„Ceea ce conteaza pentru mine este faptul ca am intalnit pe cineva pentru care diferenta de varsta nu inseamna nimic si cu care am o relatie incredibil de profunda”, a marturisit Demi Moore pentru revista frantuzeasca Marie Claire.

„Suntem in momente diferite in viata noastra personala si profesionala. Dar, luam tot timpul partea buna a lucrurilor, suntem binecuvantati sa trecem printr-o serie de situatii diferite din care avem ce invata si cel mai important le putem impartasi”, a mai adaugat aceasta.

„Si binenteles, trebuie sa recunosc ca sunt extrem de fericita sa traiesc alaturi de un tip atat de frumos! Mai mult de atat, Ashton este foarte responsabil si a fost ok inca de la inceput cu faptul ca trebuie sa-si asume o serie de responsabilitati familiale. Multi barbati, la varsta lui, nu ar fi in stare. De altfel am intalnit o groaza de tipi de 40 si 50 ani care sunt mult mai imaturi decat el. Cu Ashton impart totul. Este de asemenea cel mai bun prieten al meu”, a incheiat actrita.

Urmareste trailer-ul filmului Flawless - cea mai recenta pelicula a lui Demi Moore:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea