Showbiz

#underworld #live free or die hard #len wisemna

De la "Underworld" la "Shell Game"

Regizorul isi va pune samnatura pe urmatorul proiectLakeshore Entertainment si Columbia Pictures ', Shell Game.

Actiunea noului film SF – thriller se petrece in viitor si urmareste aventurile unui detectiv , care se confrunta cu o dilema morala in timp ce investigheaza afacerile legate de nemurire de pe piata neagra . Wiseman a elaborat si ultima varianta de scenariu impreuna cu Chris Morgan.

Len Wiseman a marturisit ca Shell Game este o pasiunea a sa, pe care nu a putut s-o realizeze pana acum din cauza costurilor ridicate de productie . “Vroiam sa fac acest film de cinci ani incoace, dar este un film cu un buget imens si pana acum nu mi s-a oferit sa-l fac la nivelul la care vroiam eu”, a declarat regizorul.

Wiseman, care este sotul celebrei actrite Kate Beckinsale, si si-a inceput cariera in cinematografie lucrand pe platourile de filmare de la Godzilla sau Men in Black. Din portofoliul sau fac parte pelicule precum Underworld, Underworld: Evolution sau mai recentul Live Free or Die Hard.

Trailer Live Free or Die Hard


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea