Showbiz

#harry potter #film #nou #nud #daniel radcliffe

David Yates: "Daniel Radcliffe va aparea nud in noul film Harry Potter"

Regizorul a dezvaluit intr-un interviu ca actorul Daniel Radcliffe va aparea gol in cateva scene din noul film al seriei Harry Potter , scrie digitalspy.co.uk.

In ciuda faptului ca reprezentantul actorului a negat ca vedeta va aparea nud in pe tanarul vrajitor . “Exista cateva scene in noul film in care Dan va renunta la haine, dar inca ne gandim cum sa le introducem”, a spus Yates.

“Este o scena foarte interesanta  in care Harry si Ron incearca sa distruga un Horcrux. Acesta se apara si proiecteaza o imagine a sufletului lui Voldemort in care apar cateva scene cu Harry si Hermione in ipostaze foarte intime. Dan va fi gol in cateva cadre. Vream sa fie o scena sexy care sa declanseze o anumita reactie in personajul jucat de Rupert Grint, a dezvaluit regizorul.

Si aceasta nu va fi singura data cand il vom vedea pe Daniel Radcliffe gol in noul film. “Mai este o scena care se petrece la statia Kings Cross [Londra] in care Harry este la un pas de moarte si il vede pe Dumbledore. Si aici Dan va fi gol”, a adaugat David Yates.

Prima parte a filmului Harry Potter and the Deathly Hallows va fi lansata in noiembrie 2010 , in timp ce partea a doua va avea premiera in iulie 2011.

Urmareste teaser-ul primei parti din Harry Potter and the Deathly Hallows:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea