Showbiz

#the reincarnation of peter proud #thriller supranatural #david fincher

David Fincher va regiza thriller-ul supranatural "The Reincarnation of Peter Proud"

Realizatorii thriller -ului Seven fac din nou echipa pentru un nou film cu tema supranaturala, relateaza The Hollywood Reporter.

David Fincher va semna regia ecranizarii romanului lui Max Ehrlich, the reincarnation of peter proud, in timp ce scenariul va fi scris de Andrew Kevin Walker. Fincher si Walker au colaborat in aceeasi echipa si la filmul Seven din 1995.

The Reincarnation of Peter Proud se afla la cea de-a doua ecranizare dupa cea din 1975, an in care a fost publicat si romanul lui Ehrlich.

Pelicula are in prim plan un profesor universitar care incepe sa aiba cosmaruri recurente si isi da seama ca acestea sunt imagini dintr-o viata anterioara , astfel ca decide sa investigheze sursa viziunilor. Ancheta sa il conduce spre o femeie si fiica acesteia, care ar putea fi cheia catre viata sa anterioara.

Se pare ca thriller-ul supranatural va avea si un subplot legat de tema incestului. Regizorul David Fincher este hotarat sa dea povestii un aer contemporan. Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre aceasta productie.

David Fincher va incepe in curand filmarile la The Social Network, iar in februarie nul acesta regizorul a fost nominalizat la Oscar pentru drama fantastica The Curious Case of Benjamin Button.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button, in regia lui David Fincher:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea