Showbiz

#david fincher #actrita #the girl with the dragon tattoo

David Fincher a ales actrita pentru The Girl with the Dragon Tattoo

Regizorul David Fincher a gasit in sfarsit protagonista pentru remake-ul american The Girl with the Dragon Tattoo. Aceasta se numeste Rooney Mara, relateaza digitalspy.co.uk.

In adaptarea americana a romanului suedez scris de Stieg Larsson , Mara va fi o hackerita lesbiana, pe nume Lisbeth Salander . Actrita va juca alaturi de Daniel Craig, distribuit deja in rolul jurnalistului Mikael Blomkvist.

Castingul pentru the girl with the dragon tattoo a durat o lunga perioada pentru ca Fincher nu reusea sa gaseasca actrita potrivita pentru partitura lui Salander. Printre numele faimoase care au fost propuse la un moment dat pentru acest rol, s-au numarat Ellen Page, Natalie Portman, Emma Watson si Carey Mulligan.

Rooney Mara a jucat recent in Youth in Revolt , A Nightmare on Elm Street, iar spre sfarsitul acestui an o vom vedea in The Social Network, regizat tot de David Fincher.

Filmarile la The girl with the dragon tattoo vor incepe in curand, iar premiera va avea loc pe 21 decembrie 2011. Actorii Robin Wright si Stellan Skarsgard sunt foarte aproape de a finaliza negocierile pentru roluri secundare in productie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea