Showbiz

#dosarele x #fox mulder #serial #film #californication #david duchovny #tea leoni #x-files

David Duchovny nu mai este dependent de sex?

Starul serialului Dosarele X , actorul David Duchovny , si-a incheiat tratamentul impotriva dependentei de sex, conform declaratiei avocatului sau, potrivit Reuters.

Actorul si-a facut prima aparitie publica , dupa doua luni de internare , la Festivalul de Film de la New York.

Stanton Stein, avocatul actorului, a declarat ca: "David a finalizat cu succes reabilitarea. Acum s-a externat si va incepe un film in curand."

In luna august, David Duchovny s-a internat intr-o clinica, deoarece suferea de o boala putin cam ciudata, si anume, dependenta de sex, lucru care ii afecta cariera si viata de familie.

In ianuarie, Duchovny a castigat un premiu Globul de Aur pentru rolul sau din serialul TV Californication. Acesta joaca rolul unui scriitor afemeiat care se confrunta cu o criza de inspiratie.

Duchovny este casatorit cu actrita Tea Leoni de 11 ani si impreuna au doi copii, Madelaine – 9 ani si Kid – 6 ani.

David Duchovny a devenit cunoscut in intreaga lume cu rolul agentului FBI Fox Mulder din serialul de TV Dosarele X. Serialul a avut parte si de doua lungmetraje pentru marile ecrane, cel mai recent fiind Dosarele X: Vreau sa cred, lansat anul acesta.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Dosarele X: Vreau sa cred

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea