Showbiz

#david duchovny #tea leoni #sex #dependenta #familie #californication

David Duchovny este dependent de sex

Starurile hollywoodiene sufera de tot felul de dependente si isi petrec o buna parte din viata in clinici de dezintoxicare luxoase si sofisticate. Mai nou si actorul David Duchovny s-a alaturat unui sir lung de vedete cu probleme, insa el sufera de o dependenta mai …speciala. Starul din Dosarele X s-a internat de buna voie intr-o clinica pentru a scapa de dependent de sex, informeaza imdb.com.

Actorul, care este casatorit cu Tea Leoni, a dezvaluit ca este dependent de sex. Dezvaluirea a facut-o avocatul actorului pentru revista online people.com. “M-am internat din proprie initiativa intr-o clinica specializata in tratarea acestui gen de dependenta. Va cer sa-mi respectati intimitatea mea si a familiei mele cat incercam sa facem fata acestei situatii”, a spus Duchovny prin intermediul avocatului sau, Stanton Stein.

Actorul in varsta de 48 de ani este casatorit cu Tea Leoni din 1997 si au impreun doi copii, Madelaine West (9) si Kyd (6). In mod ironic, David Duchovny joaca rolul unui scriitor dependent de sex in serialul Californication. S-a identificat oare agentul Mulder putin cam mult cu personajul pe care il interpreteaza?

Urmareste trailerul filmului X-Files: I Want to Believe, cu David Duchovny si Gillian Anderson



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea