Showbiz

#pop #alte-genuri #latino #muzica #david bisbal

David Bisbal pregateste un nou videoclip

David Bisbal se pregateste de un nou videoclip si se bucura din plin de relatia cu frumoasa Elena Tablada, dupa cum el insusi a declarat pentru ABC.es.

" Logodna si relatia mea cu Elena este mai mult decat un fapt. Sunt foarte fericit si va puteti da seama de asta doar privindu-mi zambetul", a spus David Bisbal.

Intrebat ce mai pregateste in plan muzical, artistul a precizat ca se apuca de filmarea unui nou videoclip ale carui fotografii promotionale au fost facute in Almeria , provincia in care s-a nascut cantaretul.

„Acum voi incepe filmarea videoclipului. Am facut deja fotografiile (promotionale, n.r.), le-am facut pe pamantul meu Almeria (provincie in Sudul Spaniei, n.r.), pentru a pastra traditia si pentru a-mi purta noroc”, a dezvaluit acesta.

Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin castigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol .

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “Cel mai bun tanar artist” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de albume si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Megastarul spaniol ne-a vizitat si noua tara. Acesta a sustinut un concert pe data de 11 decembrie 2008 , la Sala Palatului din Bucuresti.

David Bisbal - Buleria (live la Bucuresti)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea