Showbiz

#hugh jackman #wolverine 2 #david slade #darren aronofsky

Darren Aronofsky si David Slade - la concurenta pentru Wolverine 2

20th century fox vrea sa inceapa productia la Wolverine 2 cat mai repede si poarta negocieri cu cativa regizori important, printre care darren aronofsky si David Slade .

Deadline afirma ca regizorul filmelor Requiem for a Dream si The Wrestler este prima alegere a producatorilor de la 20th Century Fox pentru a regiza continuarea lui X-Men Origins: Wolverine. Aronofsky si Hugh Jackman, care urmeaza sa intre din nou in pielea mutantului cu schelet de adamantium, au mai colaborat la pelicula The Fountain.

Darren Aronofsky si-a prezentat ieri, 1 septembrie, cel mai recent film al sau, Black Swan, in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

Un alt posibil regizor pentru Wolverine 2 este si David Slade, care si-a pus recent semnatura pe The Twilight Saga: Eclipse. Germanul Robert Schwentke (The Time Traveler’s Wife) a fost si el una dintre optiunile producatorilor, insa cineastul s-a retras din negocieri.

Wolverine 2 va continua povestea din filmul precedent si-l va duce pe supereroul Marvel tocmai in Japonia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea