Showbiz

#daniel day-lewis #nine #musical #refuza #engleza

Daniel Day-Lewis refuza sa mai vorbeasca engleza

si-a uimit colegele de platou de la filmul Nine cu dedicarea sa pentru rolul pe care il interpreteaza. Actorul irlandez refuza sa vorbeasca engleza si comunica doar in italiana, chiar si in pauzele dintre filmari, anunta femalefirst.

Day - Lewis , castigator a doua premii Oscar pentru interpretare, este binecunoscut pentru metoda pe care o foloseste pentru a intra in pielea personajelor: refuza sa-si iasa din rol chiar si atunci cand nu filmeaza. Actorul le amuza teribil pe colegele sale Nicole Kidman, Sophia Loren si Penelope Cruz cu faptul ca vorbeste cu accent italian chiar si in pauzele dintre filmarile la musical-ul Nine.

“Gesticuleaza mereu si ii cere bucatarului numai paste”, a dezvaluit o sursa apropiata actorului. In Nine, Daniel Day-Lewis joaca rolul lui Guido Contini, un regizor care are probleme cu toate femeile din viata sa.

Daniel a declarat recent ca s-a saturat ca oamenii sa-i ia in ras metodele actoricesti. “Oamenii cred ca folosesc o forma sofisticata de sadomasochism, dar nu asta este experienta prin care trec eu. Actoria este o munca serioasa. Daca incerci sa-ti imaginezi o lume, vei folosi orice metoda pentru a-ti stimula imaginatia”, a spus actorul irlandez.

Daniel Day-Lewis a invatat sa foloseasca un gramofon cu piciorul stang pentru rolul lui Christy Brown in filmul Piciorul meu stang, pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar, iar pentru rolul din Ultimul Mohican, actorul a trait o perioada in padure pentru a intra mai bine in pielea personajului.

Urmareste trailerul filmului There Will Be Blood care i-a adus lui Daniel Day-Lewis cel de-al doilea Oscar din cariera.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea