Showbiz

#daniel craig #james bond #mgm

Daniel Craig: "Vreau sa-l mai joc pe Bond de doua ori"

Daniel Craig, actorul care l-a jucat pe James Bond in ultimele doua filme ale seriei, spera ca problemele studioului MGM sa se rezolve, pentru a continua productia urmatorului film.

Actorul britanic care a jucat faimos spion incepand cu 2006 vrea ca problemele financiare ale MGM, studioul care detine drepturile pentru James Bond, sa se rezolve cat mai repede.

Dupa ce a preluat rolul de la Pierce Brosnan, Daniel Craig l-a jucat pana acum pe James Bond in doua filme, "Casino Royale" si " Quantum of Solace ", dar spera ca va juca in inca doua productii.

Al 23-lea film din seria Bond avea stabilita premiera pentru 2012, dar productia a fost oprita din cauza incertitudinii create de problemele financiare ale studiului.

"Simt ca abia incepuseram si ca ar trebui sa mai facem inca doua filme. Mi-ar place sa duc povestea la bun sfarsit. Dar nu mai e nimic de spus pana cand se rezolva situatia la MGM. Nu e nicio sansa sa continuam pana nu se rezolva", a declarat Craig, citat de aceshowbiz.com.

MGM se afla momentan in insolventa, dar actionarii studioului nu au acceptat nici o oferta de cumparare, care ar lichida datoriile si ar permite productia unui nou film din seria Bond.

Un alt proiect al studioului care a suferit nenumarate amanari este "The Hobbit", a carui actiune se petrece inaintea povestii din filmele "Lord of the Rings". Dupa ce initial regizorul trilogiei, Peter Jackson, a renuntat la ideea de a regiza proiectul, el a revenit asupra deciziei dupa ce MGM l-a asigurat ca au fost gasiti bani pentru demararea proiectului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea