Showbiz

#daniel craig #rachel weisz #relatie

Daniel Craig si Rachel Weisz au petrecut Craciunul impreuna

Agentul 007, Daniel Craig a facut o noua cucerire in randul vedetelor de la Hollywood. Actorul are o relatie cu actrita , cu care care si-a petrecut vacanta de Craciun in Anglia, informeaza movies.ndtv.com.

Zvonurile despre relatia celor doi au aparut imediat dupa ce actrita Weisz s-a despartit de logodnicul sau, regizorul Darren Aronofsky . Fotografiile surprinse de paparazzi intaresc insa zvonurile. Cei doi actori de plimb tinandu-se de mana, prin Somerset, o localitate din sud vestul Angliei.

Daniel Craig si Rachel Weisz au fost fotografiati in timpul unei plimbari. Cei doi au luat apoi pranzul intr-un pub local.

"Daniel si Rachel aratau precum o pereche din filmele romantice de la Hollywood. Au ras si s-au simtit bine impreuna. Toata lume se oprea si le facea poze. Erau foarte romantici si afectuaosi unul cu celalalt. Ca un cuplu proaspat casatorit", a declarat un martor aflat in pubul in care cei doi au luat pranzul.

Cei doi actori se cunosc de mai multi ani, insa s-au indragostit pe platourile de filmare de la pelicula " ", care va avea premiera anul viitor.

Rachel Weisz tocmai s-a despartit de logodnicul sau Darren Aronofsky. Daniel Craig s-a logodit acum doi ani cu producatoarea Satsuki Mitchell. Surse apropiate au declarat insa ca cei doi s-au despartit recent.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea