Showbiz

#daniel craig #brad pitt #the girl with the dragon tattoo

Daniel Craig ii ia rolul lui Brad Pitt in "The Girl With the Dragon Tattoo"

Daniel Craig este foarte aproape de a-i lua locul lui Brad Pitt in remake-ul american al filmului suedez The Girl With the Dragon Tattoo, anunta The Wrap.

Starul din seria Bond a mers recent la Los Angeles pentru a se intalni cu regizorul David Fincher despre un rol in the girl with the dragon tattoo. Se pare ca actorul britanic are in vizor chiar rolul principal de care fusese legat pana de curand numele lui Brad Pitt. The Wrap sustine ca negocierile sunt deja intr-o etapa avansata.

Daniel Craig ar urma sa interpreteze rolul unui jurnalist care se lanseaza in investigarea unei disparitii misterioase petrecuta in urma cu 40 de ani, alaturi de o tanara hackerita, pe nume Lisbeth Salander .

De rolul feminin s-au aratat interesate Carey Mulligan, Natalie Portman si Keira Knightley. Desi Mulligan este considerata favorita pentru rolul hackeritei lesbiene, David Fincher as vrea sa distribuie o necunoscuta.

The girl with the dragon tattoo este bazat pe primul roman din Trilogia Millennium a scriitorului suedez Stieg Larsson. In ecranizarea suedeza a cartii, lansata in 2009, rolurile principale au fost interpretate de noomi rapace si Michael Nyqvist.

Urmareste trailerul filmului suedez The Girl With the Dragon Tattoo:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea