Showbiz

#cowboys&aliens #bond #daniel craig

Daniel Craig - de la Bond la Cowboys & Aliens

Daniel Craig trece de la James Bond la Vestul salbatic pentru a fi protagonistul filmului Cowboys & Aliens, scrie digitalspy.co.uk.

Cum nu se aude nicio veste din partea producatorilor lui James Bond, decat aceea ca noul film al seriei va fi 3D, dar nu se stie cand va fi si gata, Daniel Craig este decis sa nu stea degeaba. Actorul poarta negocieri pentru a interpreta rolul principal in adaptarea romanului grafic, Cowboys & Aliens.

Potrivit site-ului Collider.com, Craig este principalul favorit pentru a-l inlocui pe Robert Downey Jr care s-a retras din proiectul Cowboys & Aliens pentru a se putea concentra pe continuarea lui Sherlock Holmes.

Cowboys & Aliens va fi regizat de Jon Favreau, iar scenariul va fi o colaborare intre Alex Kurtzman, Roberto Orci si Damon Lindelof.

Povestea cartii de benzi desenate Cowboys & Aliens il are in prim plan pe Zeke Jackson, un colonist din vestul salbatic care se aliaza cu indienii Apache atunci cand orasul lor este invadat de extraterestri.

Urmareste trailerul filmului Quantum of Solace cu Daniel Craig in rolul agentului 007:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea